sider

Å vi maler og vi maler og vi gjør så godt vi kan………..

Vi har malt ferdig kjøkkenet! Dørkarmene og dørene venter vi litt med fordi vi vipper i mellom vannbasert interiørmaling eller oljebasert med tanke på slitestyrke osv!

Det ble mer arbeide med å dekke over den gusjegule fargen på vegger og i tak enn vi hadde trodd, men nå er det ikke noe som skinner igjennom og rommet ble utrolig mye lysere og finere.

Før! 

DSCF5789

DSCF5790

Etter!

Selv om det ikke kommer så godt frem på bildene, ble det faktisk mer akseptabelt med trehvit innredning også, merkelig nok ! Ikke hadde jeg nok orket å begynne med den hvis jeg hadde fått lov heller ;-D

DSCF6984

DSCF6986

Høstens lokale epler får være med å pynte opp !

DSCF6992

Tapetfjerneren fra Biltema har også fått vist hva den er god for ;-) Den funker godt og gjør jobben til en drøm! At det selvfølgelig ble rimelig varmt og jobbe med den inne på et lite toalett sier seg selv, men jobben med den lette tapeten var over på null komma niks!

Nå er det bare å få av den brune baderomstapeten som selvfølgelig er limt med det seigeste limet man får til slikt bruk, så kan jeg få malt hvitt der også ;-D

17-322_m

Trykk på bildet så kommer du rett til siden!

(Bildet er lånt fra Biltema selvfølgelig)

 

Toalettet før!

helmax toalett

Under veis!

 

DSCF6996

 

Etter at toalettet er ferdig så er det den lille yttergangen og innergangen som skal få en runde med maling for her skal lyset inn etter hvert som høsten blir mørkere!

DSCF6979DSCF5785

(Samme gangen fra 2 vinkler)

Og som dere sikkert skjønner som kommer det helt garantert flere bilder etter hvert som jobbene går unna, så vi ses snart igjen;-D

Klem fra Grete

3 kommentarer:

 1. Det minnet meg om en dansk hytte jeg så engang, det er antagelig kombinasjonen tre, hvitt og sorte fliser som gir meg det minnet. Syns det ble bra. Imponert over at du orker, med tanke på at du leier. Klem :)

  SvarSlett
 2. Det ble et utrolig bra resultat! deilig å være ferdig med jobben tenker jeg :-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Det blir jo bare SÅ lekkert når man er ferdig!!! Og det skal ikkje så mye til. Sku bare ønske valgkampen også hadde dreid seg om billigere maling til kreative sjeler..

  SvarSlett

Hei!
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen,
det spiller ingen rolle om du ikke har egen blogg. Bare husk å skrive navnet ditt og event mailadressen din hvis du vil ha tilbakemelding fra meg ;-)