sider

Innspurten

Så er den siste dagen i dette huset endelig her;-D

Helt ferdig med det blir jeg ikke før ved månedslutt, men det kommer til å hjelpe så mye å ikke bo i dette lengre at jeg sitter med en lykkefølelse over at det straks er over!

Jeg håper det ikke vil ta lang tid å komme på nett igjen siden vi har trådløst og antennen må nok rimelig mye høyere opp enn den er nå for at det skal bli bra. Men, noen klatrer nok opp og får den på plass rimelig fort tenker jeg når abstinensene blir for ille!

Tror neppe det holder å sende bud på denne kjekke karen her da gitt!!

Bildet er lånt fra itnytt.no

Det blir helt sikkert ikke meg i hvertfall, jeg har høydeskrekk på en skala fra 1-10 på 10++ eller noe sånn!!

Rart i grunnen når man tenker på at jeg var den jenta som klatret like høyt opp i trærne som guttene gjorde når jeg var liten! Jeg klarer å stå øverst på ei gardintrapp, men det holder i lange baner ;-)

Ja ja, nå skal resten av dagen brukes til å få pakket det siste som er igjen og så skal forhåpentlig kvelden brukes til å lade opp til morgendagen. Kansje burde jeg ha vært å kjøpt meg noen flott blomster for å feire litt ekstra, men det får bli når jeg har levert nøklene og aldri behøver å forholde meg til dette huset igjen!

Håper dere har en fin helg

med like nydelig vær som vi har!!

See you soon!

Klem fra Grete

Stillhet for Japan

Fredag 18 mars markeres med stillhet på blogger over hele verden i medfølelse med Japan!Vil du hjelpe så kommer du til Røde Kors sin side her!

Lager

Etter å ha pakket 26 banankasser, kurver osv til nå, ser huset mer ut som et lager enn et hjem! Og enda er jeg ikke ferdig med stua og kjøkkenet!!

Det er godt at det bare er 4 dager igjen!

Svigersønnen kjører lastebil og er så heldig å få låne jobb-bilen å hjelpe oss med og da slipper vi å bruke biler med hengere for å få flyttingen til å gå unna.

Snilleste eldstesnuppa skal hjelpe meg med å pakke ut og få de viktigste tingene på plass etter flyttingen. Hun vet jo gjerne hvordan jeg vil ha det i skaper og skuffer så jeg slipper å "ommøblere" alt etterpå.

(Viktig med skikkelig merking!)

Heldigvis er de to minste blitt så store at de klarer mye selv og selv om det ofte krangles om det meste så klarer de å samarbeide når det gjelder ommøbleringer og montering av møbler! Jeg regner med at de kommer til å klare masse selv, selv om mamma ofte må inn for de siste små justeringene;-D

Og ikke minst!! Jeg slipper heldigvis å ta utvaskingen av dette huset alene, ei venninne av meg blir med meg helga etter flyttingen så da kan jeg bare kose meg nesten ei hel uke med å komme i orden på nytt sted;-D

----------------------------------------

Her har vi hatt 14 kuldegrader i natt

og 16 herlige varmegrader i sola i dag så at våren er her er det ingen tvil om;-D

Håper dere koser dere med de flotte lyse dagene!

Klem fra Grete

 

 

"NY" gave!

Fra den snille tanten kom det en "ny" gave rett før flyttingen, men hva gjør vel det !?

Jeg falt for det gamle flotte bordet med en gang og fant tiden og orken til å gi det et lite"face lift" innimellom pakkingen uten problemer ;-D

At det bør pusses litt før jobben ble gjort har jeg elegant valgt å overse i denne omgang på grunn av tidsnød, men det kan vi ta når det er bedre vær til å jobbe med slikt ute!

Det ble ikke noe førbilde av det siden kameraet selvfølgelig hadde gått tomt for strøm igjen, men det gikk bare fra gulnet hvitt til Hvit Narciss med to strøk, så forandringen var ikke godt synlig alikevel!

Ønsker dere alle en fin dag!

Klem fra Grete

Litt nytt må til!!

At vi skal flytte gjør også at vi får bedre plass og da må vi selvfølgelig ha litt nytt også!

Ikke til stua i denne omgang, men til "ungdom" med eget rom til tv/spilleromSmilefjes med åpen munn

Behagelige stoler har de, men noe som kan brukes som seng/sofa er et must for å ha litt ekstra plass til alle som kommer på besøk, om det er for noen timer eller for å bli noen dager.

Tenåringen har lyst å bytte ut Daybed'en med større seng og det passer jo godt for da har vi plutselig ikke noe problem med møbleringen på stue/spillerommet

Valget hennes falt på denne fra Ikea som jeg selvfølgelig må male hvit, men det blir bare kos ;-D

Den ikke er mer enn 140 bred og blir et kompromiss mellom 90 seng og de helt store som jeg synes blir i største laget!

Gutten har også et ønske om seng som kan være sofa på dagtid og det hadde de også på Ikea, så da var det ikke noe problem å finne noe som ikke ble altfor jentete som Daybed's gjerne er!

(Bildene er lån av Ikea)

At jeg gleder meg til å innrede og stasje er det vel ingen tvil om og bilder kommer nok i bøtter og spann når vi endelig får kommet i gang ;-D

Håper dere får en fin dag!

Klem fra Grete

NÅ har nedtellingen begynt!

1 uke igjen til flytting og vi kan gå fra dette……..

trehvite og grønne vegger

til å få lov til å male veggene omtrent slik!!

Dere kan tro jeg gleder meg, pakkingen har begynt å gå unna og jeg trenger ikke hvile i flere timer mellom hver eske jeg klarer å fylle!

Kansje kan jeg også glede meg over at det blir "ny" bil også i løpet av uka så her begynner tingene å rette seg til bare å bli så bra de kan være ;-D

----------------------------------------

Håper dere får en fin uke!!

Klem fra Grete

 

En av mine favoritter

.

.

Anettes hus

har denne gangen en utfordring om å vise frem vår favoritt. Et møbel en gjenstand eller en detalj.

At det er vanskelig å velge mellom alle de forskjellige favorittene en gjerne har i et hjem er det ingen tvil om, men mitt valg ble dette....

Et fat som har fulgt meg hele livet og bringer frem minner av mine barndoms jul! Krumkaker nede, Tebrød og Sandnøtter oppe.

I fjor spurte jeg mamma om hun fortsatt hadde fatet og neste gang vi besøkte henne fikk jeg det med meg hjem. Heldige meg! Nå brukes det så ofte jeg kan og håper det skaper nye fine minner for mine barn i mange år fremover.

Klem fra Grete

Bytur uten shoppedilla!?Jeg kom meg ut på tur og det var utrolig slitsomt, men akk så deilig! Ikke har vel lommeboka fått hvile så godt i lomma til tross for masse fristelser både her og der, men det er jo ikke nødvendig å flytte på mer enn man trenger heller!? (Dessuten tenker jeg hardt på en Ikeatur og noen andre planer jeg har, tjiihi)

Noen hvite blomsterpotter på tilbud og en "Pletter i luften" fikk være med hjem fra Plantasjen og mere lys fra Nille, selvfølgelig, men det er jo strengt tatt nødvendig ! !

Pakking har det ikke blitt så mye av enda, men jeg tenker det holder at vi begynner i helga for det er deilig å kunne slappe av uten masse esker og rot rundt seg også. Det blir nok av det i et par uker rett rundt flyttingen alikevel !
Klem fra Grete

Tomt

 

Etter intense dager med sinne, resignasjon, spenningen rundt leie av nytt husrom og alt vi har slitt med i dette leieforholdet, har gjort at jeg gikk helt ned i kjelleren når alle formaliteter var unnagjort. Det er totalt tomt, kroppen nekter å fungere og jeg vil bare sove eller ligge i et mørkt rom å hvile uten en lyd!

Spenningen og en viss engstelse for huseierens reaksjonen på oppsigelse av husrommet vi har nå, har vært en stor påkjenning, men jeg tok meg god tid til å påpeke kontraktbrudd og tilbakeholdte opplysninger fra huseierens side så den ble godtatt uten innsigelser med en måned. Det gjenstår jo å se om det blir noe forsøk på å tilbakeholde depositumet vårt, men det er det ikke noe grunnlag for så det bekymrer meg egentlig ikke så mye. Endelig fikk jeg også gjennomslag for mitt krav i forhold til rengjøringe etter nedsotingen, så det meste har jo ordnet seg til det beste;-D

Med fibromyalgi så er det ikke så rart at kroppen streiker totalt nå det blir så mye på så kort tid og det er lite trøst i at dette ene og alene skyldes en likegyldig huseier og ikke min evne til å se begrensningene mine:-(

(Vil du vite mere om hvorfor det har vært intense dager? Da finner du det her, og det lønner seg å begynne med det eldste innlegget først;-D)

--------------------------

 

Håper dere alle har fine dager!

Klem fra Grete

(Jeg kommer strekere tilbake !!)