sider

Her kommer endelig et lite livstegn fra meg.

lilla advent

Jeg jobber og trives utrolig godt, men har sååå utrolig lite overskudd til å gjøre noe annet etter at jeg har presset meg selv mer enn kroppen min tåler. Fire timer hver dag i en hektisk butikk ble for mye med en gang, men heldigvis for meg er dette en utprøving av arbeidsevne slik at jeg har begynt med annen hver dag og seks timer, for å se om det hjelper. Det beste av alt er at jeg har en sjef som er utrolig flink til å "se" meg og sier ifra når jeg skal ta en liten pause eller at jeg gjør noe som ikke er heldig for meg. DSCF7363

Litt pynting har det blitt, men lite annet i det siste, men kjenner at jeg har lyst til å få gjort unna litt annet enn jobb og middag hver dag nå;-)

lyshuset

I morgen har jeg fri og da håper jeg at det foreløpige siste prosjektet til gutterommet kan gjøres fredig!

.

Vi ses snart igjen!

.

Klem fra Grete

Litt nye planer for gutterommet

 

Gutterommet har ikke helt blitt slik jeg så for meg før vi flyttet inn, derfor har jeg kikket på noen "nye" ideer. Han har fått familiekøye på rommet i stede for en smal dobbeltseng slik planen var, siden han ofte har overnattingsgjester.

Tidligere har jeg jo satset på at alle møbler skal være hvite for at det skal være lettere å sjonglere med farger og mønstere, men ….. nå er jeg inne på noe "nytt" med tanke på at han om noen strakser er tenåring han også. Det er på tide å tenke på et noe mer røfft utrykk !

Interiørbeis. Kullsort, ett strøk!!

koks 1

 

Trehvite skal møblene i hvertfall ikke være!!

Kameraet gikk selvfølgelig tomt for strøm, men flere bilder kommer ettersom forvandlingen skjer;-)

Kaldt, men utrolig nydelig!

Slik som dette ser det dessverre ikke ut i dag, men nydelig var det mens det varte og ga en liten følelse av at det nærmer seg Juuuuul!

Mister Frost

the frosty tree

Håper dere har en fin helg!

.

.

Klem fra Grete

..

.

Sliten, men fornøyd !

I dag startet min "nye" hverdag, for etter å ha vært ufrivillig hjemmeværende i alt for mange år har jeg endelig begynne å jobbe litt igjen. Heldigvis sa de ja til å ta meg inn i praksis på det stedet som ligger meg nærmest både i intresse og arbeidsvei her jeg bor, så bedre utgangspunkt kan jeg ikke få!

DSCF7015

Denne butikken kjenner jo de fleste av oss til, men siden jeg ikke føler for å eksponere meg selv venter jeg litt før jeg kansje røper hvilke butikk det er. Så mye kan jeg si,  jeg er avhengig av de når det kommer til lys og servietter, men de har også masse flott småstasj til hjemmet. Noe som både kan være farlig for lommeboka, men også veeeldig motiverende siden jeg får jobbe med ting jeg liker og kan få utfolde meg med både på jobb og hjemme ;-)

Fittonia

Håper dere har hatt en flott dag og ønsker dere en fin uke!

.

Klem fra Grete

.

På veggen henger ei……


helt ny hylle som gutten har laget på skolen, slik dere gjettet! Han kom hjem med den på fredag og ikke klarte å vente helt til jul med å gi den til meg ;-) Nå har den fått noen strøk med maling, etter klar melding fra gutten, og fått plass på veggen i spisestua.
Flott er den!

Es hylle på veggen


Jeg er ikke helt fornøyd, for det mangler noe i midten oppe på hylla, men det kommer ;-)
sinkhus

hengende lykterGutten er en stor beundrer av mammaen sin (enda!) og smilte bare fra øre til øre når han fikk se "installasjonen" og syntes det var fint slik det var;-D
OG Smilyen, den er synbar igjennom malingen slik jeg lovte!
Hylla med smily
Håper dere har en fin søndagsettermiddag
med farsdag og masse kos!
.
.
Klem fra Grete
.
.
Gutten som ikke klarte å vente på julen!

Jeg er såå heldig! Ungene har stadig noen prosjekter på skolen de kommer stolte hjem med og er jeg heldig så får jeg lov å "låne" de på ubestemt tid ;-) At de ikke klarer å vente på julen gjør ingenting, de beste gavene kommer når man minst venter de, ikke sant?

Denne kom også med en liten hilsen fra den stolte gutten!

En liten hilsen

Jeg fikk klar beskjed om at det var greit å male den !

sidelengs

 

Hilsenen vil bli synlig i gjennom malingen og det er jeg kjempeglad for !

kroker

Kan dere gjette hva det er!? 

smily

Flere bilder kommer når den er ferdig og har kommet på plass.

.

Håper dere har en koselig helg!

.

Klem fra Grete

.

Vinnerene av Give Away'en er …………

Fru Underberget: Underberget

Gavekort på Kremmerhuset 250,-

Helene: Alt som er vakkert

Gavekort på Kremmerhuset 200,-

Bente_s

Enkel liftgardin etter mål med ønsket "trykk"

Jeg har også trukket ut en av mine følgere som får en liten oppmerksomhet av meg og det ble

 Husfruen på Hilltop House

Gratulerer!!

Send meg deres adresse så er gavene på tur i posten om ikke så lenge ;-)

NB!! Gavekortvinnere!!

Send meg deres adresse og mobilnr på mail eller bruk linken i margen på høyre side!

Mobilnr trenger

jeg for at dere skal kunne aktivere gavekortet før bruk!

 

Klem fra Grete

Siste frist for å være med på Give Away!

 

Trekningen skjer

i kveld så vil du være med så heng på!!

lilla lys_thumb

Vinnerene annonseres  etter kl 24.00!

Lykke til!

.

.

Klem fra Grete

 

I'v been around the world….

 Tusen takk, for de hyggelige hilsningene dere la igjen på forrige innlegget, dere er noen engler;-)

Den blå kista har fått en makeover !

kiste med stickers

Og selvfølgelig som nesten alt annet i huset ble den HVIT den også!

Siden den er veldig røff og egentlig lite elegant i finishen ble det intens brainstorming for å finne dekor som kunne passe! Det må jo gjenspeile det den skal inneholde og det gjør det nå!

Jeg elsker det !

DSCF7310

Skiltet over vil bli noe gulere og mindre grått når det har tørket ferdig, men pga buen på lokket så var det best å sette det på før det var helt tørt! Midlertidig festet med tegnestifter, men de skal byttes ut med storhodet spiker når jeg finner det.

ent inc approved

paris london

fronten

.

.

Skjønner du hva den inneholder nå?

filmer

Endelig kan jeg lagre dvd'er og cdmapper i noe som jeg liker godt !

Nå er det på tide å begynne med middagen her og hva kan vel være bedre enn hjemmelagde grove kjøttkaker og kålstuing på en slik gråværsdag?

Håper dere har en fin ettermiddag!

Klem fra Grete

.

.

Innspurten til Give Away'en har begynt, 9 dager igjen!

 

Spennende tider, blandede følelser

Dette innlegget har jeg brukt lang tid på å forme til noe jeg kan stå inne for og vurdert frem og tilbake om jeg skulle legge  det ut i det hele tatt. Jeg håper det kan hjelpe andre i lignende situasjoner så derfor hopper jeg i det.

Innlegget er ment som et lite( ganske stort) jubelrop og ikke et klage innlegg, fordi det endelig ser ut til at det finnes kansje greie løsninger der jeg ikke hadde sett at det fantes noen noe håp for hjelp lenger!

Jeg har valgt å ordlegge meg på en måte som ikke kan være lett søkbart i forhold til meg og mitt liv innenfor et visst system siden jeg har både lest og erfart at dette dessverre kan slå negativt ut og håper derfor at dere bærer over med et litt "fargerikt språk"

Over til det som er grunnlaget for dette innlegget!

Jeg har ikke vært ute i noen vanlig jobb på mange år, men i snart 10 år har jeg vært innom ulike tiltak/praksisplasser for å finne ut arbeidsevne i % pga Fibromyalgi. Det har alltid endt opp med at jeg har vært like ferdig utredet som jeg var før jeg begynte! Jeg ble vurdert til 50% ufør etter det første tiltaket jeg var i, men siden tiltaket ikke foregikk over lang nok tid etter systemets mening, har de aldri godtatt noen søknad fra meg! I stede har jeg blitt "hengende" i systemet og fått beskjeder som:

Du må gjøre en innsats selv, spør etter jobber hvor du tror passer, ikke si at du er syk, men at du har vært borte fra arbeide en stund og er på tur tilbake i jobblivet nå! Ikke tenk negativt når du må stå å lure noen til å tro at du er frisk som en fisk og skal juge deg blå for en jobb!!

Noe som er slitsom og ikke så rent lite frustrerende å måtte høre på! Man føler seg så utrolig liten!

Jippiiiii……..eller den samme gamle visa!?

Jeg skal endelig få delta på et lovende arbeidsmarkedstiltak som jeg aldri før har hørt nevnt i forhold til min saksgang, men som har vært et hjelpemiddel systemet har benyttet seg av lenge.

Dette er et tiltak som følges opp av en oppdragsgiver utenfor systemet. De hjelper en med å finne en egnet praksisplass for å hjelpe brukeren og systemet til å kartlegge arbeidsevne og kansje fører det til slutt til en fast jobb. Saksbehandleren min på dette stedet er utrolig flink og gir meg et lite håp om at denne veien fører videre til noe konkret, om det er i ene eller andre retningen er det bare tid som kan avgjøre.  At jeg ikke blir "hengende" i systemet uten konkrete løsninger eller vedtak etter mange år frem og tilbake begynner å bli avgjørende for min mentale helse også etter å ha gått slik i altfor mange år!

Arbeidsplassen er allerede funnet og det kunne jo ikke være mere gunstig at de selger småvarer og pynt til hjemmet;-) At de vet hvilket grunnlag jeg kommer med og jeg kjenner butikken godt fra før er også bare masse store pluss! At det blir tøfft vet jeg, men allover så regner jeg med at det kommer til å gå bra, bare jeg får ta tiden til hjelp i begynnelsen. Nå går vi (butikken og jeg) bare å venter på at papirmølla skal bli ferdig, men etter noen års blandet erfaring kan det dessverre ta sin tid! Vi får håpe de faktisk kan motbevise meg for en gangs skyld ;-)

Dessverre så har jeg noen negative tanker også og de går mye på at vi går mot jul og at det medfører en høy stressfaktor som dessverre kan gjøre at jeg mister konsentrasjonen, moderate løft kan utløse kramper, migrene osv. Så jeg håper at forventningene ikke er for høye og at jeg ikke havner tilbake i det tungrodde systemet igjen pga det!

Grunnen til hvorfor jeg er i systemet.

Jeg lever med Fibromyalgi, i tillegg har jeg inkontinensproblemer fordi urinblæren har løsnet fra bukveggen og etter en mislykket operasjon for 2 år siden ble problemet bare værre. Dette blir det forhåpentlig en løsning på utpå nyåret. Andre diagnoser jeg har er: Gastroøsofageal refluks, migrene, spiserørsbrokk, astma, allergi og matintoleranse.

Har du fulgt med hele veien?

Tusen takk for at du ville "høre" på meg og selv om det kan se ut på slutten som om jeg er et tilfelle av typen"se så syk jeg er", men det er langt fra slik jeg er som menneske og type! Jeg gyver løs på oppgaver, som oftest med altfor stort mot og tenker gjerne ikke på hvilke konsekvenser det får før "skaden" allerede er gjort, men jeg lærer! Selvfølgelig er noen dager nok litt "stakkars" også, men da koster det utrolig mye å holde maska og man orker ikke å ha en tanke for hvordan andre oppfatter en. Da har man det best bak låste dører uten kontakt med omverdenen;-)

.

.

Klem fra Grete