sider

En hilsen

Med gode ønsker

for dagene som kommer

DSCF7401

til dere alle!

Nå skal jeg gjøre som katten under treet og virkelig slappe helt av og nyte tanken på at morgendagen blir avslappende og koselig!

Håper at dere gjør det samme og at dere får en fredfylt, harmonisk

og

God Jul

med klem fra

Grete

---------------------- 

 

En stolt gutt og redningsaksjon.

Gutten hadde en utrolig lang, men fiiin dag på skolen i går! De laget et skikkelig julebord for elever og foreldre med god mat og kaker til kaffen. Innimellom matlaging og baking fikk de se film og kose seg litt, men at de hadde jobbet godt var det ingen tvil om.

Det var noen utrolig stolte barn som kunne invitere til en kjempekoselig juleavsluttning !

At gutten var sliten og sovnet med en gang han la hodet på puta er helt sikkert, men etter vel en times tid hører jeg han kommer tuslende med grumsete trette øyne, et gromt smil og hendene bak på ryggen. Siden han er bortimot norgesmester i å gå i søvne, særlig etter spesielle hendelser,  gikk jeg ut fra at det var det han gjorde nå også og spurte han forsiktig:

Hei, hva er det?

Hei, jeg har sovet altså, men jeg glemte noe………!

Ok!?

Jeg vet jo at det er litt tidlig, men jeg våknet fordi husket at jeg hadde glemt å si:

God Juuul, sier han med en lykkelig stemme og tar frem hendene og viser meg hva han har gjemt bak på ryggen……

Et flott pyntehåndkle med nydelige

Blå hjerter

som han har brodert og kantet selv :-)

pynte håndkle på hylla

Helt nydelig og helt i mammas stil !

Tuuusen takk!!

two hearts

Jeg elsker deg også masse mest, lille venn!!

Nå henger det på den flotte hylla han kom hjem med tidligere

og som du kan lese mer om her!

.

.Klem fra stolte mamma Grete

-----------------------------

PS!!Julepynt-redningsaksjonen ble mer vellykket enn jeg hadde trodd, jippy!!! Det meste av pynten sto faktisk i det tørreste rommet i kjelleren og er dermed hadde jeg mere brukbar pynt igjen enn jeg trodde ;-) Endelig kan jeg se frem til en koselig jul hvor jeg kan pynte med gode minner og glede for store og små!

-----------------------------

 

Pausesåpe? Nei takk!

Her har det ikke blitt gjort noen ting på noen dager etter at nakke, skuldre og armer streiket totalt og derfor blir dagene tilbrakt sittende/liggende på sofaen! Det blir mye tv og jeg skriker stumt hver gang jeg skifter kanal og bare ser sååååååper!! Dårlig skuespill og kunstige settinger er ikke noe for meg.

Jeg kunne jo lest en bok, men hvem skal sitte å holde den eller bladd i den da? Nei, jeg får bestille meg noen filmer til fra LOVEFiLM, de kommer jo etter et par dager og jeg kan beholde de  så lenge jeg vil. Joda, jeg er Buzzer og har fått prøve de en stund nå og kan virkelig anbefale å låne feriefilmene fra de. Jeg skal i hvertfall sette meg å bestille, for å sitte pal uten noe skikkelig underholdning det er kjedelig!

Og jeg lover å være en liten engel som gjør som jeg får beskjed om!

angel_10

Helt, helt sikkert for jeg vil, jeg vil, men får ikke til,

akkurat nå!! 

.

.

Klem fra Grete

 

Kjellertragedie !

Her flyr tiden fort og det er mye som skal gjøres! Å jobbe annenhver dag funker bra og de dagene i mellom så får kost meg med litt julebakst og annet småtterier som man ellers trenger å gjøre.

kongler og kuler

MEN, det har ikke blitt pyntet riktig slik som det pleier før jul fordi jeg har vært helt uten inspirasjon etter at vi har hatt en vannlekkasje i kjelleren på grunn av tette rør! Og siden det bare var julepynt, påskepynt og lite brukte ting som sto der nede så oppdaget vi det ikke før eskene hadde begynte å mugne :-( 

I dag skal jeg se over masse mugne og våte ekle esker, om det er igjen noe julepynt jeg kan redde.  Det er muligens igjen 1/3 del av det jeg opprinnelig hadde av pynt som kansje kan brukes etter grundig vask og lufting :-(  Resten har mugg i alle kriker og kroker så det er sjanseløst å prøve å redde det om det ikke kan vaskes i kummen eller i oppvaskmaskina. Når man har samlet slikt i 30 år så er det mye med affeksjonsverdi som blir borte, men jeg håper jeg finner de verdifulle tingene ungene har laget opp igjennom de 30 årene, uten for mye skade og kan ta vare på de, om ikke annet for å ha de som gode minner.

--------------------------

Jeg håper dere alle sammen har det bra og jeg gleder meg til jeg får tid til å sette meg ned å lese igjennom bloggene deres uten at det er tusen små ting som jeg må gjøre først. Forhåpentlig er ikke det lenge til, for jeg ligger litt på forskudd med julen denne gangen også til tross for uhellet i kjelleren ;-)

.

Klem fra Grete

.

.