sider

rydderydderydde………..

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke hadde så stor plass! Når man har for mye plass sparer man gjerne på mer enn man trenger og fyller opp hver minste hylle, krok og kjeller med ting man kansje kan få bruk for! Sannheten er jo gjerne at man ikke har noe behov for over 50 % av det man sparer på!

kjøkken esker

Når det gjelder klær begynte jeg for mange år siden å leve etter regelen: Har du ikke brukt det på 1 år, kast det! Kansje kommer det tilbake på moten, men når er det ingen som vet!!

Litt slik var det med noe av 80 tallets mote innen interiør også, skrekk og gru om noe av det jeg har kastet kommer tilbake på moten noen gang!

Jeg har tonnevis med hobbysaker som jeg ikke kan kaste eller gi bort, jeg kan jo få bruk for det etter hvert!

Sengetøy som ikke brukes fordi de begynner å bli slitt og jeg er skikkelig lei de, men gode å ha hvis man får storinnrykk av besøkende!

Pynt jeg ikke er sikker på om passer inn hos meg lengere, men plutselig så får jeg jo kansje lyst til å ta de frem igjen!

OSV…. OSV…… OSV…………….

Kjenner du deg igjen?

Det er jeg nesten sikker på at de fleste med altfor god plass gjør!

Nå har jeg tenkt å finne frem minimalen i meg,ja, når det kommer til lagrede eiendeler altså!

Samtidig som noe ryker ut så MÅ jeg faktisk ha noe nytt……. hint hint til de som bryr seg!

Ut med gamle håndklær som sikkert forsvinner i kokvasken neste gang og det måååå man jo bare ha nok av med straks to tenåringer i huset!Lakener som på mystisk vis får små hull, som om det er mus i vaskemaskina!haren-badehandkle__0104143_PE250909_S4

dvala-laken-fasongsydd__0091712_PE227574_S4

 

 

 

 

 

Gjennomsiktige plastbokser fra Ikea MÅ jeg ha, så letingen etter det man fortsatt skal lagre blir lettere! 

samla-kasse__68535_PE182699_S4

Ingen tvil om at det er storoppryddning på gang og jeg gleder meg til alt er ferdig, selv om jeg vet at det kommer til å ta tid! Men, nå er det nede på "papiret" og da må jeg jo, ikke sant;-)

.

.

Klem fra Grete

som er i full gang med våroppryddningen, i hvertfall

oppe i hodet!

.

.

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker ordning & reda!
  Får ryddig hode av et ryddig hus ;)
  Lykke til med vår-rensingen :)
  Ønsker deg en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Deilig med en skikkelig storopprydning! Selv er jeg en kaster og kaster med hard hånd. Eller jeg gir det helst bort hvis det er noen som kan ha glede av det, og det er det jo som regel. Kos deg videre med ryddingen. Gjennomsiktige boser er ikke dumt!

  SvarSlett

Hei!
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen,
det spiller ingen rolle om du ikke har egen blogg. Bare husk å skrive navnet ditt og event mailadressen din hvis du vil ha tilbakemelding fra meg ;-)