sider

"Spill" i kulissene.

Til tross for at jeg har vært veldig stille på bloggen i hele "sommer" skjer det ting i kulissene! Jeg klarer ikke å være rolig mer en liten stund av gangen så nye prosjekter har selvfølgelig kommet i hus etter at jeg fikk ryddet opp i et rimelig overmøblert hjem.

"Nytt" spisestuebord som skal få en noget annet useende etter hvert og "nye" spisestuestoler, som selvfølgelig har fått en ansiktsløftning!

Spisestuen før oppussingenSpisestuen etter maling

Husker dere disse to eikestolene som jeg kjøpte ved påsketider?

Hvitmalt eikestoltrekket på eikestoleneBorden på eilestolene

De viste seg etter hvert å ha fire søsken, så nå har jeg også 6 like stoler på kjøkkenet også. Kjekt når man skal være mange og siden de "gamle" kjøkkenstolene ikke er værre enn at de også kan brukes så har jeg faktisk stoler til minst 20 stk om det noen gang skulle trenges;-)

 

Det gamle og noe nostalgiske kjøkkenbordet har fått et nytt liv som…………………salongbord!

kjøkkensalongbordtoppen på kjøkkensalong

Det ble stilig med et strøk drivedbeis og nye falske skuffefronter, men jeg er ikke helt sikker på valget av knotter så vi får se hva som skjer med de!

Jeg holder også på med noen prosjekter som ikke er oppussing av eldre møbler også, men noe får jeg spare til en annen dag

Håper der har hatt en fin sommer til tross for mye dårlig vær og at høsten bringer med seg masse flotte dager!

.

Klem fra Grete

.

 

3 kommentarer:

 1. Så flott det ble rundt spisestuebordet ditt. Flotte stoler. Det salongbordet var også kjempefint. Så flott med "skuffer" i fronten. Har et salongbord jeg absulutt burde male, Det er et gammelt furubord som er fryktelig stygt, men det er så stort og godt. Har plass til masse "rot" selv om vi skal ha litt mat ved det. Det står i tv stua, så det er ikke så mange som ser rotet, barer oss selv. hehe. Rydder jo bort visst jeg vet det kommer folk som skal opp her. Og det er ikke så ofte.
  Ønsker deg en herlig ettermiddag :)

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Veldig fint salongbord du har fått deg :) Glassknotter eller hvite porselensknotter hadde gjort seg.

  Håper alt står bra til.
  Her i Torrevieja er det sol og varmt ;) (erte litt.. )

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Hei! Så fint bord :) Hvordan type bord er det? (furu, bøk...) Og hvordan type og navn på beis brukte du?

  SvarSlett

Hei!
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen,
det spiller ingen rolle om du ikke har egen blogg. Bare husk å skrive navnet ditt og event mailadressen din hvis du vil ha tilbakemelding fra meg ;-)