sider

Endelig!!!!

Siden vi flyttet inn har jeg gremmet meg over en del av fargevalget rundt om i huset! Vi leier, men jeg har fått tillatelse av huseieren til å pusse opp det jeg ønsker og siden ting tar tid så går det ikke fort;-)

Spisestuedelen har vært et av rommene som har voldt meg hodebry, utenom det berømmelige toalettet da, som jeg har pusset opp tidligere.

fra fersken til grå

Etter å ha vurdert meg frem til at hvite vegger ikke ble aktuelt så festet jeg meg ved en farge som går igjen i den veldig retro tapeten i stuedelen, "Nøytral"grå i Maxbo's Harmoni maling! Med uvurderlig hjelp av størstesnuppa har rommet nå fått en, nesten ferdig, makeover. Jeg må bare ta det siste lille som står igjen av lister og brannmuren!

Vindu på spisestue

Stuen og spisestuedelen går nå over i hverandre fargemessig, slik det nok var opprinnelig meningen siden det er en meget stor åpning mellom rommene. Nye gardiner, persienner i vinduene og nye lampeskjermer moderniserer rommene noe, mens de gamle tingene bevarer den romantiske stilen som jeg liker så godt ;-)

Et annet rom har også fått et løft, riktignok uten maling, men stor forandring ble det uansett ;-)Mer om det kommer etter hvert!

.

Klem fra Grete

.

.

 

3 kommentarer:

 1. Kjempefin farge!! :D

  Grått er så fint til hvitt ♥

  SvarSlett
 2. så fint det ble!! flott farge.
  Klem

  SvarSlett
 3. Det var ei virkelig flott stue.
  En nydelig farge på veggene.
  Og så har du så mange flotte ting i stua som gir den et
  koselig preg.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett

Hei!
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen,
det spiller ingen rolle om du ikke har egen blogg. Bare husk å skrive navnet ditt og event mailadressen din hvis du vil ha tilbakemelding fra meg ;-)