sider

Fra gyselig til ganske så lekkert

I kampen mot farger som bare gjør en fysisk og psykisk dårlig har jeg kommet til gangen(ene)! Å beskrive de fargene som var i gangen (e) er ikke lett….. gusjete grønnguloransje og fersken!? Noe sånt og vil du se hvordan de egentlig så ut kan du se nederst i dette innlegget som er et tydelig bevis på at ting tar tid !

Etter at jeg malte spisestuen var det igjen over et helt spann med maling, det urørte spannet ble blandet ned til en lysere nyanse og den indre gangen fikk gjennomgå først. Og resultatet ble ganske så lekkert om jeg skal si det selv, selv om jeg burde ha malt dører og karmer hvite før jeg presenterte rommet for dere!

Ser du noe jeg har glemt !?  

store gangen

Tre selskapsvesker etter mine grandtanter,

to av de er perlebroderte og en er i strikket sølvtråd!

under kleskapet

På veggen under hylla henger svennestykket til min bestefar, en vindushammer og det gamle vateret til min oldefar!

hylla og dører

Nå skal jeg straks gyve løs på den ytre gangen, men den er så liten at det er bare en fillejobb i forhold ;-)

.

Klem fra Grete

.

.

4 kommentarer:

 1. Det ble fint, og artig å henge opp de veskene =)

  SvarSlett
 2. Søte vesker ;o) Utrolig mye artig man kan henge på veggen.. Klem

  SvarSlett
 3. Nå er det lenge siden sist :)
  Håper alt står bra til :)

  SvarSlett
 4. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett

Hei!
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen,
det spiller ingen rolle om du ikke har egen blogg. Bare husk å skrive navnet ditt og event mailadressen din hvis du vil ha tilbakemelding fra meg ;-)