sider

New Looks on the blogg!

Plagiat på sitt beste den tittelen der? He he, ser det bra ut eller er det noe som skurrer?

Takker for alle tilbalemeldinger jeg får!

Temaet i headeren er: Fra vinter til vår!

Klem fra Grete

Ingen gong gong…..heldigvis!

Jeg slapp å reise hjem fra sykehuset som dere sikkert har skjønt nå!!

Heldigvis skulle operasjonen foregå med spinalbedøvelse og derfor hadde det ikke så mye å si at jeg fortsatt var en smule forkjølet. Alt var så fint etter op at jeg fikk komme hjem allerede dagen etter, men etter noen timer hjemme fikk jeg en heidundrende spinalhodepine som kun ble bedre når jeg ble liggende og dermed ble sengeleiet ble veeeldig mye lengre enn jeg regnet med. Godt er det at det finnes noe som hjelper etter hvert, selv om det tar tid, bakdelen er at det er forferdelig kjedelig å ligge og være lyyys våken til alle døgnets timer!! Etterhvert har jeg kommet meg opp på beina uten at det kjentes ut som om hode skulle sprenges, men jeg måtte fortsette å spise koffeintabletter, drikke masse kaffe og Cola i tillegg til de daglige smertestillende jeg tar for andre ting i noen dager ekstra før jeg følte at det var bra.

Virkningen av operasjonen er allerede godt merkbar og jeg kan hoste og nyse uten problemer, men om det funker slik at jeg ikke trenger et innebygget kompass for å finne alle private rom i et hvert bygg jeg kommer inn i vet jeg ikke helt enda for her hjemme er det bare noen få meter å gå så det blir spennende å ta seg ut for første gang !

Nå er jeg så mye bedre at jeg begynner å føle at det ikke er skummelt, svimlende eller noe som holder meg igjen fra å gjøre litt småtterier i huset, bare jeg ikke løfter tungt da. Lysten til å gjøre "noe" er påtrengende og da blir det etterhvert også gjort "noe" ;-)

Ses!!

Klem fra Grete

Det nærmer seg dommens time!

bell_2_AGOL

En liten oppdattering herfra før jeg reiser til sykehuset for å finne ut om influensaen setter en stopper for operasjon i morgen eller om jeg kommer hjem med et problem mindre om noen dager!

Jeg krysser fingrene, men noe sier meg at jeg sover hjemme i natt:-( Hvis ikke "ses" vi om noen dager!

Klem fra Grete

Famøse intriger og ufrivillige utslipp!

Hahahhha, det overskriften kommer fra et litt skrudd feberpåvirket sinn, men keep on reading så får du se om det var så sykt alikevel;-D

De siste dagene har den famøse influensaen, inkludert innslag av omgangsyke, inntatt huset og nesten samtidig kom det etterlengtede brevet fra sykehuset!? Historien bak kan du lese  her!

Og hvor lang ventetid fikk jeg…….. 2 uker!! Jeg skal opereres om mindre enn en uke og her ligger jeg og hoster til lungene vrenger seg og……..jepp…….dream on lizzom!!

Nå er det slik at hvis jeg sier fra meg denne op.dagen så må jeg vente i ………hakke peiling!? For det er nemlig ikke ventelistegaranti på denne type inngrep?! JIPPY!

ER DET NOEN SOM HAR ET SKIKKELIG KJÆRRINGRÅD!?

rød utedo fra sommerbutikken

Det hadde vært kjekt å IKKE vite hvor alle slike innbydende eller lignende mer moderne fasiliteter befinner seg etter 5 min ute av døra hjemme!!

Jada, akkurat nå er jeg pessimist, men ikke noe hadde gledet meg mer enn at kroppen spiller på mitt lag og at jeg er frisk som en fisk til op.dagen rett over helga!

Oppdatering kommer garantert!

Ha en flott dag/kveld!

Klem fra Grete

 

Tanken

om å bruke litt tid på bloggen i jula, ble med akkurat det, tanken altså! Etter å ha vært delvis sykmeldt med en skulder som nektet å samarbeide over lengre tid så ble førjulstiden og romjulen en en veeeldig rolig og lite aktiv periode. 

Men, nå vil jeg ønske dere et riktig 

.

Godt Nytt År!!

-----------------------------

.

Julenpynten ble ryddet inn bare noen dager før jul og som dere sikkert skjønner, med en utrolig stor glede etter at nesten alt det jeg trodde hadde gått med i en meget våt og muggen kjeller hadde overlevd ! Hver og en ting ble satt ut og hengt på treet med en liten antydning til tårer i øyekroken!

juleoppsats

Vi hadde en stille og rolig  julaften, den tradisjonelle familiesammenkomsten 1. juledag og en nyttårsaften som ble feiret sammen med barn og barnebarn. Dessverre ble det tatt lite bilder både av feiringer og pynt denne gangen, men slik er det noen ganger.

Nå har jula har foreløpig blitt ryddet "bort" i kurver og diverse inntil videre, for å ta sjansen på at pynten blir skadet av uforutsette feil og mangler, det gjør jeg ikke en gang til!! Så nå blir det invistert i x-antall plastbokser med tette lokk til den slags!

-----------------------------

Jeg håper dere alle har hatt en fin ferie

og

en god start på det nye året!

Klem fra Grete

-----------------------------