sider

Etter en laaaang pause....

Etter en lang pause tror jeg at jeg er klar for å begynne å kose meg med bloggen igjen! Livet har vært snudd litt opp ned og bakfrem en stund, men nå har jeg landet på et sted og i et liv jeg føler gir meg energi og glede! Bloggen vil bli "ryddet" og kanskje litt fornyet, men vil fortsatt handle om det den begynte med.

Prosjekter står i kø, sammen med en kjæreste som er like glad i å ta i et tak på hjemmefronten som meg og det er en gave for noen ei som liker å skape et hjem med særpreg og varme.
Vi har også noen prosjekter utenfor husets fire vegger, de er til dels påbegynt, men det gjenstår en god del arbeide før vi er helt tilfredse med resulatet !

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei!
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen,
det spiller ingen rolle om du ikke har egen blogg. Bare husk å skrive navnet ditt og event mailadressen din hvis du vil ha tilbakemelding fra meg ;-)