sider

Luksus kan være så mangt

Jeg tror jeg har skrevet om det før, men jeg drister meg til å gjenta det jeg;)

Jeg har alltid vært den som så noe vakkert i de tingene som gjerne var litt slitne, godt brukte og som andre gjerne hadde brent eller kastet. Å se et potensiale i noe som for andre kan se ut som søppel er for meg en gave og en luksus! Det har hendt mer enn en gang at jeg har bedt om å få noe andre skulle til å kaste, gjerne med et utrykk av undring og forskrekkelse fra den jeg har spurt. Og noen ganger har jeg fått høre at de nesten angrer på at de ga det bort når de fikk se hva jeg så i de tingene!

Siden jeg liker å skape noe nytt ut av noe gammelt hender det jeg også kjøper en og annen “ting” som passer inn i mine planer. I et tidligere innlegg viste jeg dere det “nye” spisestuebordet mitt,….

Det ble midlertidig pusset og malt litt på, i påvente av den forvandlingen jeg hadde sett for meg!

Spisestuen etter maling[5]

Det hadde så fine bein og passet veldig godt til det jeg ønsket meg….

Spisestuebordet mitt etter forvandlingen

200x90 cm

Bordplaten og vangene ble skiftet ut og nye ble laget for å få den størrelsen jeg ønsket!

Toppen ble beiset i samme farge som konsollbordene og lakket et par strøk til slutt.

Resulatet ble kjempebra og det ble god plass til det man ønsker av pynt og stasj uten at det blir trangt for boller og fat.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Siden sist har jeg også hatt tanker om et prosjekt som aldri ble noe av, men det gjør ikke noe for noe av “matrialet” kom til nytte i ny drakt som passer rett inn i min stil…..

Dette er det ene av de to jeg skaffet, umalt

Umalt vitrine

Det ene har fått maling og lakk i samme stilen som resten

Vitrineskapet etter oppusing

Kjempefornøyd!!

 

Grete

2 kommentarer:

 1. Hei sann, Koselig at du er tilbake.
  For et flott spisebord. Flinke som lager det delvis selv.
  Det ble er kjempefint møblemang.
  Ha ei herlig uke :)

  SvarSlett
 2. Så fine eksempel du hadde ;o) Har et helt identisk skap som nå skal males og fikses. Vurderer å tapetsere bakveggen for å få litt liv inni skapet. Uansett skal det ikke kastes, for det er plass til utrolig mye inni skapet ;o)

  SvarSlett

Hei!
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen,
det spiller ingen rolle om du ikke har egen blogg. Bare husk å skrive navnet ditt og event mailadressen din hvis du vil ha tilbakemelding fra meg ;-)